Hjertelig velkommen til Grundtvigs Hus Kollegiets hjemmeside! Her vil du kunne finde oplysninger om at bo på Grundtvigs Hus Kollegiet, beboermappen og egentlig bare alle mulige praktiske oplysninger samt billeder af faciliteterne.

Vi bryster os med at være det mest sociale kollegium i hele Aarhus, og det er vi stolte over. Derfor er vi et kollegium med masser af liv og glade dage, og vi har rigtig mange udvalg der er med til at sikre, at vi skaber en god stemning og forhåbentlig også sørger for, at lige netop DU føler dig godt tilpas - hvad enten du lige er flyttet hjemmefra eller du har boet for dig selv i et stykke tid. 

Opstart af kollegieliga - kom og vær med

Kære beboere på kollegier og ungdomsboliger i Aarhus Nord

I Skovbakken barsler vi med en ny kollegieliga i foråret, hvor vi kan mødes for at konkurrere i volleyball, fodbold og basketball, og vi er i den forbindelse på jagt efter personer fra kollegier og ungdomsboliger i Aarhus Nord, der har lyst til at være med til at starte det op.

Vi har baner, rammer og penge til at afvikle, men vi vil gerne udvikle turneringen i samarbejde med jer. Umiddelbart tænker vi, at turneringen skal foregå over 2-3 dage med en afsluttende finaledag i slutningen af maj/start juni. Men alle forslag er velkomne! Skal vi fx tænke spillere fra topholdene ind som dommere på finaledagen? Skal der tænkes alternative konkurrencer ind i løbet af finaledagen, musik, andet?

Vi gør det, fordi vi er et anlæg i Aarhus Nord, der gerne vil tilbyde aktiviteter og samvær for alle dem, der bor i området, og håber med eventet at kunne starte en ny tradition op, der afholdes hvert år og evt kan vokse på sigt med fest, koncert mm.

Intromøde afholdes fredag d. 12. februar kl 10.00 ved Idrætssamvirket på Atletion. Er du interesseret i at være med? Bare en smule?:) Så husk at melde dig/jer til, så vi ved, hvor mange der kommer - af hensyn til morgenbrød og mulig forsamlingsgrænse. Skriv til Astrid på aw@skovbakken.dk eller ring på mobil 29 91 89 85.

Referater, regnskaber og budgetter

Læs referaterne fra Grundvigs Husk Kollegiets afdelings- og bestyrelsesmøder. Se regnskaber og budgetter.